Agnieszka Mucko:

Door ook buiten je eigen rechtsgebied te kijken, kun je arbeidsrechtelijke puzzels beter oplossen

'Bij internationale vraagstukken kan een arbeidsrechtelijke oplossing vergaande gevolgen hebben voor andere gebieden. Wij kijken verder dan het arbeidsrecht alleen om zo een totaaloplossing voor u te bieden.'

Neem contact op met Agnieszka

Agnieszka Mucko

Advocaat - Amsterdam

Agnieszka werkt als advocaat bij Pallas Advocaten.

Agnieszka adviseert en procedeert over uiteenlopende kwesties op het gebied van nationaal en internationaal arbeidsrecht, waaronder arbeidsovereenkomsten, wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, variabele beloning, individueel- en collectief ontslagrecht, medezeggenschap, reorganisaties, concurrentiebedingen en grensoverschrijdende vraagstukken.

Agnieszka is geboren en gedeeltelijk getogen in Polen. Zij beheerst zowel de Poolse taal, als de Nederlandse en de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Binnen Pallas Advocaten is zij verantwoordelijk voor Polish Business Desk, een service voor ondernemers en bedrijven op de Nederlandse en de Poolse markt.

Zij geeft regelmatig presentaties op gebied van internationaal en Nederlands arbeidsrecht.

Van december 2017 tot juni 2018 was Agnieszka betrokken bij de organisatie van de Summer Conference van the European Young Bar Association. Daarnaast is Agnieszka lid van:

  • de Nederlandse Orde van Advocaten,
  • de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

 

Neem contact op met Agnieszka

Publicaties van Agnieszka

Alle publicaties