Floor Hintzen:

Streven naar de beste kwaliteit voor cliënten, zonder daarbij het binnen het arbeidsrecht immer spelende menselijke aspect uit het oog te verliezen.

'Ik krijg energie van het oplossen van arbeidsrechtelijke vraagstukken in de ruimste zin van het woord, dit gezien het steeds wisselende en complexe karakter van het arbeidsrecht met al haar wettelijke- en cao-bepalingen.'

Neem contact op met Floor

Floor Hintzen

Advocaat - Amsterdam

Floor Hintzen is als arbeidsrecht advocaat werkzaam bij Pallas Advocaten.

Floor houdt zich bezig met diverse aspecten van het arbeidsrecht, onder andere op het gebied van individueel- en collectief ontslagrecht, wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, ziekte en re-integratie.

Floor heeft in augustus 2020 de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam behaald, na in 2019 de master Privaatrecht aan de Universiteit van Utrecht te hebben afgerond.

Voordat zij bij Pallas Advocaten in dienst trad, heeft zij bij verscheidene (internationale) advocatenkantoren stagegelopen op de afdeling arbeidsrecht.

Voorts heeft Floor een onderzoeksstage gedaan bij de vakgroep Arbeidsrecht van de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft Floor in het lokale bestuur gezeten van een internationale vereniging voor rechtenstudenten en jonge juristen (ELSA) die wereldwijd meer dan 50.000 leden heeft. Ook heeft Floor vanwege een exchange-semester en een stage voor langere perioden in het buitenland verbleven. Dit heeft ertoe geleid dat Floor een open en internationale mindset heeft, als gevolg waarvan zij graag het internationale element in haar werkzaamheden terugziet.

Neem contact op met Floor

Publicaties van Floor

Alle publicaties