Naar het nieuwsoverzicht

Met ingang van 1 juli 2022 versterkt dr. mr. Steven Jellinghaus het team van Pallas Advocaten.

Steven Jellinghaus is een zeer ervaren arbeidsrechtadvocaat en één van de meest gerenommeerde medezeggenschapspecialisten van Nederland. Steven wordt vaak ingeschakeld bij complexe governance- en medezeggenschapsvraagstukken, zowel in adviestrajecten, als bij de gang naar de rechter.

De ervaring en de praktijk van Steven past naadloos in de strategie van Pallas Advocaten als premium boutique op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschaprecht met een internationale focus. De visie en strategie van Pallas Advocaten– om de onderscheidende dienstverlening continu te verbeteren en uit te dragen binnen het speelveld van ondernemingsraden en het internationale arbeidsrecht – krijgt verdere vorm met de komst van Steven.

Steven staat bekend als strategisch advocaat met veel procesrechtelijke ervaring. Veel ondernemingsraden rekenen Steven tot hun vaste adviseur bij complexe trajecten en vraagstukken.

Naast zijn werk als advocaat, is Steven mediator en is hij als universitair docent verbonden aan de Tilburg University. In 2003 promoveerde Steven op het onderwerp Harmonisatie van Arbeidsvoorwaarden. Hij heeft vele publicaties op zijn naam op het gebied van arbeids- en medezeggenschapsrecht.

Steven is lid van diverse arbitrage- en begeleidingscommissies en heeft zitting in meerdere redacties van juridische vakbladen.

De komst van Steven Jellinghaus in 2022 betekent voor Pallas Advocaten de derde uitbreiding met een topspecialist in korte tijd, naast Hans van Gijzen als Of Counsel (in 2020) en Maarten van Kempen als advocaat-partner (in 2021).

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot:

Steven Jellinghaus:    0655758280

Alain Camonier:         0615954615

Auteur: Marian Hazenberg

Marian is Office Manager bij Pallas Advocaten en vervult een belangrijke rol in de back office.

Meer over Marian