Naar het overzicht van onze expertises

Bent u gedagvaard of heeft u een verzoekschrift ontvangen? Of zit u in een geschil waar geen oplossing voor kan worden gevonden en is een procedure bij de rechter onvermijdelijk? Of het nu gaat om een geschil op het gebied van het arbeidsrecht, internationaal arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht of een bestuursconflict: wij kunnen u bijstaan.

Bij geschillen verdient het vaak de voorkeur om in goed onderling overleg te proberen tot een oplossing te komen. Soms lukt dat niet. Heeft u bijvoorbeeld een principiƫle discussie met een vakbond? Is er sprake van een ontslag op staande voet dat bij de rechter wordt aangevochten? Of lukt het niet om tot een schikking te komen omdat de verschillen in de onderhandelingen te groot zijn? Dan is het nodig om het probleem op te lossen door middel van een procedure bij de rechter.

Heeft u een vordering op uw wederpartij maar bent u bang dat de wederpartij er alles aan zal doen om niet te hoeven betalen? Dan kan mogelijk beslag worden gelegd bij de wederpartij. Of wordt u via de rechter gedwongen om bepaalde documenten af te geven of inzage te verlenen? Ook in die gevallen kunt u ons inschakelen.

U kunt bij ons terecht voor procedures bij de kantonrechter, rechtbank, Gerechtshof en de Ondernemingskamer. En zelfs voor procedures die moeten gevoerd bij een gerechtelijke instantie in het buitenland bent u bij ons aan het goede adres.

Om u te kunnen helpen in een procedure bij de rechter maken wij gebruik van onze uitgebreide praktijkervaring in het procederen en onze kennis over het procesrecht. Gecombineerd met onze expertise op het gebied van arbeidsrecht, internationaal arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht zijn wij in staat om een gerechtelijke procedure voor u tot een goed einde te brengen.

Gerechtelijke procedures kunnen worden ingezet bij

  • Arbeidsgeschillen (nationaal en internationaal)
  • Medezeggenschapsconflicten
  • Bestuurdersconflicten

Onze specialisten voor procederen bij de rechter

Bekijk het hele team van Pallas Advocaten