Denken in oplossingen

Wij willen u graag leren kennen en begrijpen wat voor u belangrijk is, zodat een optimaal resultaat kan worden behaald. Procederen is ons vak, maar wij zien zeker de waarde van een goede schikking. U kunt vertrouwen op onze expertise en daadkracht.

Waar kunnen we u mee helpen?

Wij zijn Pallas advocaten, uw strategische partner op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Pallas Advocaten heeft een internationale focus en staat bekend als expert en strategisch partner. Onze advocaten weten precies wat er speelt en denken in oplossingen. Ons internationale netwerk staat open voor onze cliënten, wat betekent dat wij vlot schakelen met andere specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van immigratierecht, loonbelasting, sociale zekerheid, pensioenen, werving en selectie en assessments.

De samenwerking met onze cliënten is persoonlijk en wij vinden een vertrouwensband essentieel. Wij investeren veel in het leren kennen en begrijpen van onze cliënten. Mede hierdoor leveren wij een hoog serviceniveau.

Niche advocatenkantoor arbeidsrecht

Pallas Advocaten is expert in arbeidsrechtelijke kwesties. Onze zaken spelen zich niet alleen af in Nederland, maar ook in het buitenland. Wij werken grensoverschrijdend voor cliënten met een internationale focus. Dit zijn vaak werkgevers, maar ook bestuurders, expats, zelfstandigen, werknemers en ondernemingsraden.

Vertrouwensband

Wij willen u graag leren kennen en begrijpen wat voor u belangrijk is, zodat een optimaal resultaat kan worden behaald. Wij streven naar een vertrouwensband met onze cliënten, waardoor onze juridische advisering naar een nog hoger plan gebracht kan worden.

Pragmatisch en actiebereid

Procederen is ons vak en wij behalen goede resultaten voor de rechter. Wij zien echter zeker de waarde van een goede schikking, al dan niet tot stand gebracht door middel van mediation. Zowel in onze advisering, bij geschillenbeslechting, als voor de rechter kunt u vertrouwen op onze expertise, ervaring en daadkracht.

Nieuws