Wij zijn Pallas advocaten, uw strategische partner op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Pallas Advocaten heeft een internationale focus en staat bekend als specialist en strategisch partner. Arbeidsrecht en ondernemingsraden is waar wij verstand van hebben. Wij willen precies weten wat er speelt en denken in oplossingen. Ook is ons arbeidsrechtnetwerk groot en dit netwerk staat open voor onze klanten. Dit betekent dat wij vlot kunnen schakelen met andere specialisten op het gebied van onder andere, immigratierecht, loonbelastingen, sociale zekerheid, pensioenen, ondernemingsrecht, werving en selectie en assessments. Zowel in Nederland, als in het buitenland. Dit maakt onze oplossingen voor werkgevers, werknemers en ondernemingsraden pragmatisch en state-of-the-art.

Onze samenwerking met cliënten is persoonlijk en een vertrouwensband is vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk om te begrijpen wat onze cliënten arbeidsrechtelijk beweegt. U kunt van ons een hoog serviceniveau verwachten. In spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Waarin wij ons onderscheiden?

‘Onze betrokkenheid en ons inlevingsvermogen bij de zaken die voor onze cliënten belangrijk zijn. Die combinatie resulteert in een onderscheidend serviceniveau.’

Marcel de Vries, advocaat Pallas Advocaten

Neem contact op met Marcel