Naar het nieuwsoverzicht

Met ingang van 1 september 2021 versterkt Maarten van Kempen het team van Pallas Advocaten.

Maarten is zeer ervaren en staat bekend als een strategisch advocaat met veel procesrechtelijke ervaring. Hij wordt vaak ingeschakeld bij complexe arbeidsgeschillen en bij (internationale) governance- en medezeggenschapsvraagstukken.  Veel ondernemingsraden rekenen Maarten tot hun vaste adviseur bij complexe trajecten en vraagstukken.

Samen met de andere advocaten zal Maarten verantwoordelijk zijn voor de verdere professionele uitbouw van Pallas Advocaten en met name de uitbouw van de vestiging in Rotterdam.

Voorafgaand aan zijn komst bij Pallas Advocaten, was Maarten partner arbeidsrecht bij DVAN Advocaten en HVG, waarbij zijn focus mede lag op het internationale arbeids- en medezeggenschapsrecht.

Maarten publiceert geregeld over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen en governance vraagstukken. Zijn bijdragen zijn onder meer te vinden in de diverse arbeidsrechtelijke vakbladen en het Financieele Dagblad.

Auteur: Maarten van Kempen

Onze interesse in u en uw organisatie is niet gespeeld. We vinden het leuk om u te helpen en zijn benieuwd naar wat u doet en wat u wilt bereiken. We denken graag mee over de manier waarop.

Meer over Maarten