Naar het nieuwsoverzicht

Als gewaardeerde relatie van ons kantoor, willen wij u namens het hele team van Pallas Advocaten persoonlijk op de hoogte stellen van het feit dat Pallas Advocaten per 1 oktober 2020 een vestiging in Rotterdam opent.

Wij zijn verheugd met deze uitbreiding, die goed aansluit bij de continue groei die we als kantoor sinds de oprichting in 2008 hebben doorgemaakt als ook bij onze internationale focus. Denk hierbij aan de Rotterdamse haven en het immer groeiende internationale aanzien van de stad Rotterdam.

Aan het hoofd van de nieuwe Rotterdamse vestiging staat onze collega advocaat Michelle Maaijen. De ervaring en kennis die Michelle de afgelopen jaren bij Pallas Advocaten heeft opgedaan op het gebied van internationaal arbeidsrecht, in onder andere de transport- en culturele sector, komt goed van pas bij deze nieuwe stap.

Michelle: ”Ik heb heel erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en vind het fantastisch om op deze manier bij te kunnen dragen aan de verdere groei van ons kantoor.”

Mocht u nog vragen hebben of nader kennis willen maken in Rotterdam, kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Pallas Advocaten of met Michelle Maaijen (michelle.maaijen@pallas.nl / 06-53579167).

Met hartelijke groet,

Alain, Sanne en Marcel

Auteur: Michelle Maaijen

Pallas heeft een gevarieerde nationale- en internationale praktijk, dat zorgt ervoor dat wij vragen altijd vanuit meerdere invalshoeken kunnen benaderen. Dat komt de kwaliteit van ons werk en onze adviezen alleen maar ten goede.

Meer over Michelle