Naar het nieuwsoverzicht

Op 4 maart aanstaande tussen 9:30 en 10:30 uur spreken Marcel de Vries en Pieter de Ruiter tijdens een door het International Welcome Center North (IWCN) en Pallas Advocaten georganiseerd webinar.

Onderwerpen die ter sprake komen zijn:

  • De recente mondiale ontwikkelingen hebben de manier waarop wij werken veranderd en brengen nieuwe uitdagingen met zich mee voor bedrijven. De wereldwijde pandemie heeft aan HR managers vragen voorgeschoteld over remote werken en de pandemie, maar ook over hoe je om moet gaan met werknemers die zich niet willen laten vaccineren.
  • Verder is Brexit eindelijk realiteit geworden, wat het einde betekent van vrij verkeer tussen het VK en de Europese Unie. Deze veranderingen be├»nvloeden de globale mobiliteit tussen veel bedrijven. Hoe ga je nu om met zakelijk reizen, gedetacheerde of remote werkende werknemers, en welk arbeidsrecht is op hen van toepassing?

Voor HR managers kan het erg moeilijk zijn om de juiste beslissingen te nemen, vooral als de veranderingen in het werklandschap zo dynamisch zijn als in de recente maanden.
Met de HR Expert sessie, bieden wij de kans om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in het veld. Marcel de Vries en Pieter de Ruiter hebben een informatief programma samengesteld over de meest recente ontwikkelingen in (internationaal) arbeidsrecht met een speciale focus op de consequenties van de wereldwijde pandemie en Brexit.

U kunt zich hier aanmelden.

Auteur: Marian Hazenberg

Marian is Office Manager bij Pallas Advocaten en vervult een belangrijke rol in de back office.

Meer over Marian