Angelet Veldscholte:

Complexe zaken toegankelijk maken, waarbij het menselijke aspect cruciaal is.

'Door goed de situatie van de cliënt te begrijpen en hierin mee te denken kan ik binnen het speelveld van het arbeidsrecht met een passende oplossing komen, op zowel korte- als lange termijn. Wat maakt dat de cliënten resultaatgericht begeleid worden.'

Neem contact op met Angelet

Angelet Veldscholte

Advocaat - Amsterdam

Angelet Veldscholte is als advocaat werkzaam bij Pallas Advocaten. Angelet begeleidt cliënten bij diverse vraagstukken zoals, de uitleg van een cao, contractuele vraagstukken en vraagstukken omtrent het concurrentiebeding. Daarnaast begeleidt en adviseert Angelet ondernemingsraden bij advies- of instemmingstrajecten en allerlei andere (juridische) kwesties die spelen bij medezeggenschapszaken.

Angelet heeft de master Onderneming en Recht aan de Universiteit Utrecht afgerond, met de track Arbeidsrecht. Tijdens haar masterscriptie heeft Angelet de wezenlijke invloed van een ondernemingsraad onderzocht in een internationaal concernverband. Alvorens Angelet bij Pallas Advocaten in dienst trad is zij bij verschillende kantoren werkzaam geweest. Daarnaast heeft Angelet een goede kennis van de ontslagprocedure bij het UWV, omdat zij daar zelf als ontslagconsulent heeft gewerkt. Dit maakt dat zij de soms complexe ontslagaanvraag bij het UWV van binnenuit kent.

Naast haar werkzaamheden als advocaat is Angelet voorzitter bij de Beroepsvereniging voor jonge Medezeggenschapsprofessionals (BVMP Young).

Angelet is lid van:

  • Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA);
  • Vereniging De Jonge Balie Amsterdam;
  • Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA);
  • Beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals (BVMP).
Neem contact op met Angelet