Bo van den Bedum:

Het recht doen aan werkgevers en werknemers, nationaal en internationaal.

'Cliënten op een laagdrempelige manier meenemen in de juridische wereld en hen een heldere, juiste en strategische oplossing bieden, dat is mijn drijfveer. Wij zien de mogelijkheden binnen de regels, waarbij we de persoon achter het probleem niet uit het oog verliezen.'

Neem contact op met Bo

Bo van den Bedum

Juridisch medewerker - Amsterdam

Bo van den Bedum is als juridisch medewerker werkzaam bij Pallas Advocaten en is gewoonlijk werkzaam op de vestiging in Amsterdam.

In december 2022 heeft Bo haar master Arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Voordat zij bij Pallas Advocaten in dienst trad, is Bo langere tijd werkzaam geweest als juridisch medewerker bij het CNV, waar zij werknemers bijstond in arbeidsrechtelijke kwesties. Dit maakt dat zij arbeidsrechtelijke vraagstukken in totaliteit kan overzien en vanuit verschillende perspectieven een bijdrage kan leveren.  Daarvoor is Bo werkzaam geweest bij een klein advocatenkantoor met een algemene rechtspraktijk.

Tijdens haar werkzaamheden bij het CNV heeft zij ook haar Premaster rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit (voltijd) behaald, om door te kunnen stromen vanaf HBO-Rechten.

Neem contact op met Bo