Floor Staubach:

Advies op maat, dat nauw aansluit op uw situatie

'Niet enkel het juridische van de zaak onder de aandacht brengen, maar ook een stap verder denken over de uitwerking van het advies voor de klant in de praktijk. Met u meedenken en u echt leren kennen is hiervoor van groot belang en dit is waar de uitdaging voor mij ligt. '

Neem contact op met Floor

Floor Staubach

Advocaat - Amsterdam

Floor Staubach is als advocaat werkzaam bij Pallas Advocaten. In haar werk als advocaat adviseert zij over alle aspecten van het arbeidsrecht en begeleidt en adviseert Floor ondernemingsraden.

Floor heeft haar master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Voordat zij bij Pallas Advocaten in dienst trad, heeft Floor stage gelopen bij verschillende (internationale) advocatenkantoren, binnen de sectie Arbeidsrecht & Pensioenrecht. Daarnaast heeft Floor een onderzoeksstage gedaan bij de Inspectie SZW.

In 2019 heeft Floor een exchange programma gevolgd aan de Shanghai Jiao Tong University en zich verdiept in het Chinese recht. Het internationale aspect van de arbeidsrechtpraktijk is wat Floor aantrekt in haar werkzaamheden bij Pallas Advocaten.

Floor publiceert voor:

  • Praktijkgids Ondernemingsraden
  • Arbeidsrecht voor de overheid verklaard

Ook is Floor actief als vicevoorzitter en projectcoƶrdinator bij de Beroepsvereniging voor jonge Medezeggenschapsprofessionals (BVMP Young).

Floor is lid van:

  • Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)
  • Vereniging De Jonge Balie Amsterdam
  • Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA)
  • Beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals (BVMP)
Neem contact op met Floor