Nicky de Groot:

Een oplossing voor nu én de lange termijn

'Ik vind het interessant om een vraagstuk op te lossen en daarbij verschillende belangen en invalshoeken te betrekken zodat de oplossing ook duurzaam is voor de lange termijn. Het goed kunnen inleven in de situatie van cliënten is daarvoor essentieel.'

Neem contact op met Nicky

Nicky de Groot

Advocaat - Amsterdam

Nicky de Groot is als advocaat werkzaam bij Pallas Advocaten. Zij adviseert en procedeert over alle aspecten van het arbeidsrecht. Zij geeft strategisch advies over complexe zaken en is bedreven op het gebied van flexibele arbeidsrelaties, arbeidsvoorwaardenregelingen, collectief en individueel ontslag, reorganisaties, medezeggenschap, overgang van ondernemingen, (internationale) detacheringen en de rechtspositie van statutair bestuurders.

Nicky geeft regelmatig presentaties op gebied van arbeidsrecht en spreekt in internationale panels over Nederlands arbeidsrecht met een internationale focus.

Nicky is actief bij AIJA (Association International des Jeunes Avocats) en zij is Vice-President van AIJA’s Labour Law and Immigration Commission.

In 2016 heeft Nicky de specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie met succes afgerond.

Nicky heeft recentelijk deelgenomen aan de Digital Future Society Think Tank en zij heeft meegewerkt aan het rapport ‘The Future of Work in the Digital Era: The rise of labour platforms’.

Nicky is lid van:

  • de Nederlandse Orde van Advocaten
  • de Vereniging  Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • de Association International des Jeunes Avocats (AIJA).

Nicky heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
    • Collectief ontslag
    • Internationaal arbeidsrecht
    • Medezeggenschap

Deze registratie verplicht tot het behalen van tien opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Neem contact op met Nicky