Sanne van Ruitenbeek:

Door een langdurige samenwerking leer je elkaar echt goed kennen, hetgeen uiteraard een groot voordeel is bij de advisering.

'We richten ons op een positief resultaat voor u als cliënt en gaan niet alleen voor de juridische overwinning. Wij verplaatsen ons in uw situatie en zijn uw sparring partner. Wij durven advies te geven en te ontzorgen. Daarmee geven we onze cliënten richting.'

Neem contact op met Sanne

Sanne van Ruitenbeek

Advocaat / Mediator - Amsterdam

Sanne van Ruitenbeek is advocaat en mede-eigenaar van Pallas Advocaten.

Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en adviseert en procedeert over uiteenlopende arbeidsrechtelijke aangelegenheden. Sanne vertegenwoordigt bedrijven en particulieren bij (collectieve) ontslagzaken, medezeggenschapsvraagstukken, arbeidsovereenkomsten, reorganisaties en geschillen die verband houden met fusies en overnames.

Daarnaast heeft Sanne een speciale focus op internationaal arbeidsrecht en expats. Haar carrière als advocaat is zij in 2006 gestart bij een groot internationaal advocatenkantoor.

Opleidingen:

 • Nederlands Recht, Universiteit van Amsterdam (2001-2006)
 • Beroepsopleiding Advocatuur (2006-2009)
 • Specialisatieopleiding Arbeidsrecht, Grotius Academie (2010)
 • Beroepsopleiding Mediation, ADR Instituut (2020)

Sanne is lid van de:

Sanne heeft diverse publicaties op haar naam staan en geeft regelmatig presentaties op het gebied van arbeidsrecht. Sanne is docent Internationaal Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam (Expatise Academy).

Naast haar werkzaamheden als advocaat is Sanne beschikbaar als mediator bij geschillen op het gebied van samenwerkingen en medezeggenschap. Ook is zij begeleider van Stichting Wetwinkel Amsterdam.

Sanne van Ruitenbeek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Arbeidsrecht
  • Collectief ontslag
  • Internationaal arbeidsrecht
  • Medezeggenschap

Deze registratie verplicht tot het behalen van tien opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Neem contact op met Sanne