Naar het nieuwsoverzicht

OR-leden binnen een internationaal bedrijf hebben niet alleen te maken met de Nederlandse ondernemer maar ook met verschillende internationale stakeholders. Een boeiend speelveld, want hoe wordt u als OR tijdig betrokken en blijft u volledig op de hoogte van relevante (internationale) zaken? Als Nederlandse OR heeft u een belangrijke rol binnen dit internationale speelveld en moet de OR tijdig bij voorgenomen (internationale) besluiten betrokken worden.

Op 24 juni 2021 (middag, sessieronde 2) verzorgen Alain Camonier en Julien Blok tijdens hun sessie op de Landelijke OR dagen hoe een OR in 10 stappen haar positie binnen een internationaal bedrijf kan verstevigen.

Alain en Julien hebben beiden een flinke dosis juridische én praktische ervaring binnen dit speelveld en delen hun ervaringen graag met u tijdens deze sessie.

Na afloop van de sessie van weet u:

  • Hoe de rol en de positie van een Nederlandse OR binnen een internationaal bedrijf eruitziet,
  • Op welke constructieve wijze de OR haar rol en positie binnen een internationaal bedrijf kan innemen en versterken,
  • Wat de OR concreet kan doen als de rol van de OR niet in acht wordt genomen.

Landelijke OR dagen online congres 23 en 24 juni 2021

Op 23 en 24 juni 2021 vinden de Landelijke OR dagen plaats. Het congres wordt dit jaar digitaal verzorgd via een livestream. Tijdens de sessie van Alain en Julien op 24 juni 2021 (middag, sessieronde 2) kunt u direct vragen stellen en antwoord ontvangen via de chatfunctie.

U kunt zich hier aanmelden
Voor meer informatie en inschrijven

Auteur: Alain Camonier

De bereidheid vooraf in u als klant te investeren, is in de advocatuur zeker geen gemeengoed. Wij doen dat wel en dat is een heel bewuste keuze. Want dat levert aan twee kanten winst op: wij kunnen beter advies leveren en kunnen sneller schakelen, u krijgt gericht advies dat nauw aansluit bij u en uw situatie.

Meer over Alain