Naar het nieuwsoverzicht

Speel de unieke Pallas Advocaten OR-Game

Als OR-lid ben je vaak bezig met adviestrajecten, maar hoe ga je in de praktijk als OR om met het proces van een adviesaanvraag en de belangrijkste stakeholders?

Met het spelen van de OR-Game word je als OR-lid uitgedaagd om de rol van een van de belangrijke stakeholders, zoals de Directie, HR, (buitenlandse) Hoofdkantoor, OR of Vakbond op je te nemen.

Vanuit jouw rol in de OR-Game wordt het adviestraject doorlopen en doe je als OR-lid kennis en inzichten op die jou beter in staat stellen om als OR strategisch een adviestraject te doorlopen en tot een advies te komen.

Hierdoor zie je als OR-lid hoe het adviestraject vanuit al deze stakeholders wordt ervaren en kan je hier in de toekomst als OR je voordeel mee doen.

Met het spelen van de OR-Game:

  • Verkrijg je strategische inzichten vanuit de diverse stakeholders
  • Ervaar je aan de hand van een praktijkvoorbeeld hoe een adviestraject wordt doorlopen vanuit verschillende posities
  • Word je uitgedaagd om als OR-lid ook vanuit de andere stakeholders te denken en na te denken over wat jouw acties doen in het proces bij deze stakeholders

Tijdens de Maand van de Medezeggenschap wordt het spelen van de OR-Game gratis aangeboden. De OR-Game wordt op 19 februari 2024 vanaf 16:00 uur bij Pallas Advocaten in Amsterdam gespeeld. Na het spelen van de OR-Game is er gelegenheid om na te praten tijdens een borrel. Maximaal zijn 12 deelnemers mogelijk, waardoor twee leden per OR zich aan kunnen melden.

Hieronder kunt u zich aanmelden:

Aanmeldformulier

Aanmelden voor het ontbijtseminar op 18 april aanstaande.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres:

Pallas Advocaten

Willemsparkweg 82

1071 HL Amsterdam

Telefoon: 085 070 47 12 (tijdens kantooruren)

E-mail: info@pallas.nl

Auteur: Julien Blok

Het werken voor internationale klanten en organisaties brengt een andere dynamiek met zich mee. Een internationale klant en organisatie over het Nederlandse arbeidsrecht adviseren of begeleiden bij een procedure vraagt naast een goed advies vaak ook een duidelijke uitleg over het Nederlands arbeidsrecht. Het is dan ook de uitdaging om met een persoonlijke en professionele insteek het arbeidsrecht voor zowel nationale als internationale klanten begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

Meer over Julien