Over ILLN

Pallas Advocaten is de Nederlandse partner van het International Labour Law Network (ILLN), een wereldwijd samenwerkingsverband van gerenommeerde advocatenkantoren die zich richten op het leveren van hoogwaardige arbeidsrechtelijke diensten. ILLN leden zijn aanwezig in meerdere landen en bieden een schat aan kennis en ervaring in het behandelen van complexe arbeidsgerelateerde zaken.

Kerninformatie over ILLN

ILLN bestaat uit arbeidsrechtadvocaten uit heel Europa, met als doel cliënten een internationale, gestructureerde dienstverlening op hoog niveau te bieden voor grensoverschrijdende projecten.
ILLN, waaronder Pallas Advocaten, heeft partner advocatenkantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België, Spanje en Italië, deelt gemeenschappelijke waarden en werkwijzen, komt regelmatig bijeen om nieuwe kwesties in het internationale arbeidsrecht te bespreken en inventariseert de ontwikkelingen op internationaal niveau.

Waarom kiezen voor Pallas Advocaten?

Als u kiest voor Pallas Advocaten, profiteert u niet alleen van onze expertise, maar ook van de collectieve kennis en middelen van het International Labour Law Network (ILLN). Ons streven naar uitmuntendheid op het gebied van arbeidsrecht onderscheidt ons en zorgt ervoor dat aan uw juridische behoeften wordt voldaan met de hoogste mate van professionaliteit en deskundigheid.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie over het International Labour Law Network (ILLN) de officiële website: www.illn.eu

Bedankt dat u kiest voor Pallas Advocaten.