Naar het nieuwsoverzicht

Kijk terug Global Mobility Talks: Internationaal werken tijdens en na Corona
Op 18 juni 2020 organiseerde Pallas Advocaten in samenwerking met Boxx Global Expat Solutions en Montae & Partners een nieuwe editie Global Mobility Talks. Het onderwerp van deze editie was ‘Internationaal werken tijdens en na Corona, wat betekent dit voor uw bedrijf?’

De discussie werd geleid door Alain Camonier van Pallas Advocaten. Namens Pallas besprak Julien Blok de consequenties van de Coronacrisis voor het arbeidsrecht.

De toekomstige werksituatie gaat veranderen. Diverse bedrijven zetten het thuiswerken voort of zijn zelfs van plan om juist werknemers in het buitenland aan te nemen en thuis te laten werken, maar zijn zij zich wel bewust van de bijkomende gevolgen? Daarnaast zien wij in de praktijk een diversiteit aan uitdagingen waar bedrijven en hun internationale werkpopulatie tegenaan lopen. In dit Webinar wordt uw kennis uitgebreid over de gevolgen van de Coronacrisis op de toekomstige werksituatie op het gebied van HR, arbeidsrecht, immigratie, fiscaliteit, sociale zekerheid en verzekeringen.

Kijk het webinar terug hieronder:

Auteur: Julien Blok

Het werken voor internationale klanten en organisaties brengt een andere dynamiek met zich mee. Een internationale klant en organisatie over het Nederlandse arbeidsrecht adviseren of begeleiden bij een procedure vraagt naast een goed advies vaak ook een duidelijke uitleg over het Nederlands arbeidsrecht. Het is dan ook de uitdaging om met een persoonlijke en professionele insteek het arbeidsrecht voor zowel nationale als internationale klanten begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

Meer over Julien