Naar het nieuwsoverzicht

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je jouw juridische kennis kunt toepassen en verder ontwikkelen? Dan is een studentstage bij Pallas Advocaten een goede keuze!

Als student-stagiair bij ons kantoor krijg je de kans om te werken aan echte zaken en te werken met ervaren (arbeidsrecht)advocaten. Je wordt betrokken bij alle facetten van het advocatenwerk en leert hoe je je juridische kennis in de praktijk kunt toepassen.

Je werkt aan interessante en complexe juridische vraagstukken die je vertaalt naar voor de cliënt toepasbare materie. Je zult ervaren hoe het is om te werken in een dynamische omgeving waar je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Onze ervaren advocaten zullen jou begeleiden en coachen om zo het maximale uit jouw stage te halen. Na afloop van jouw stage heb je een waardevolle ervaring opgedaan en daarnaast een goed beeld gekregen wat de arbeidsrechtpraktijk bij een advocatenkantoor inhoudt.

Dus, ben jij geïnteresseerd in het arbeidsrecht, ambitieus en wil je een waardevolle stage-ervaring opdoen in de advocatuur? Solliciteer dan nu bij ons kantoor en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière in de advocatuur! Voor meer informatie klik hier.

Auteur: Julien Blok

Het werken voor internationale klanten en organisaties brengt een andere dynamiek met zich mee. Een internationale klant en organisatie over het Nederlandse arbeidsrecht adviseren of begeleiden bij een procedure vraagt naast een goed advies vaak ook een duidelijke uitleg over het Nederlands arbeidsrecht. Het is dan ook de uitdaging om met een persoonlijke en professionele insteek het arbeidsrecht voor zowel nationale als internationale klanten begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

Meer over Julien