Naar het nieuwsoverzicht

Internationaal Arbeidsrecht Netwerk (ILLN)

Pallas Advocaten is er trots op een van de oprichtingspartners te zijn van het International Labour Law Network (ILLN), samen met andere gerenommeerde advocatenkantoren in Europa. Dit samenwerkingsinitiatief brengt toonaangevende advocatenkantoren samen die zich toeleggen op het bieden van uitgebreide inzichten en expertise op het gebied van arbeidsrecht.

Onze betrokkenheid bij ILLN

Als partner van ILLN zetten wij ons in om de hoogste normen op het gebied van arbeidsrecht wereldwijd te promoten. Wij geloven dat het delen van kennis en expertise zowel onze cliënten als de bredere juridische gemeenschap ten goede komt.

Over ILLN

Het International Labour Law Network (ILLN) is een internationale alliantie van gerenommeerde advocatenkantoren die zich toeleggen op het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van arbeidsrecht. ILLN-leden zijn aanwezig in meerdere landen en bieden een schat aan kennis en ervaring in het behandelen van complexe arbeidsgerelateerde zaken.

Belangrijke informatie over ILLN

– ILLN bestaat uit arbeidsrechtadvocaten uit heel Europa, met als doel cliënten een internationale, gestructureerde service van hoog niveau te bieden voor grensoverschrijdende projecten.

– ILLN, waaronder Pallas Advocaten, heeft partner-advocatenkantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België, Spanje en Italië, deelt gemeenschappelijke waarden en werkwijzen, komt regelmatig bijeen om nieuwe kwesties in het internationale arbeidsrecht te bespreken en inventariseert de ontwikkelingen op internationaal niveau.

Waarom kiezen voor Pallas Advocaten?

Als u Pallas Advocaten kiest, profiteert u niet alleen van onze expertise, maar ook van de collectieve kennis en middelen van het International Labour Law Network (ILLN). Onze toewijding aan uitmuntendheid op het gebied van arbeidsrecht onderscheidt ons en zorgt ervoor dat uw juridische behoeften worden vervuld met het hoogste niveau van professionaliteit en deskundigheid.

Meer informatie

Ga voor meer informatie over het International Labour Law Network (ILLN) naar hun officiële website: https://www.illn.eu/

Bedankt voor het kiezen van Pallas Advocaten.

Auteur: Alain Camonier

De bereidheid vooraf in u als klant te investeren, is in de advocatuur zeker geen gemeengoed. Wij doen dat wel en dat is een heel bewuste keuze. Want dat levert aan twee kanten winst op: wij kunnen beter advies leveren en kunnen sneller schakelen, u krijgt gericht advies dat nauw aansluit bij u en uw situatie.

Meer over Alain