Naar het nieuwsoverzicht

Een interviewserie waarin we met onze gasten spreken over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van arbeid, medezeggenschap, governance en visie. En waarin we ook een persoonlijke kant van onze gasten te zien krijgen.

In deze vijfde aflevering van de serie In Vogelvlucht spreekt onze collega Alain Camonier met Henk Amorison van Hillbrook, over de 30%-regeling in internationaal verband.

Henk: “Ik denk dat het goed werkgeverschap is als je als werkgever je werknemers informeert wat de consequenties zijn met name op belastinggebied, maar op ook sociaal zekerheidsgebied.

 

Benieuwd met wie wij nog meer gesproken hebben? Volgende week verschijnt de volgende aflevering van deze serie op onze website.

Auteur: Alain Camonier

De bereidheid vooraf in u als klant te investeren, is in de advocatuur zeker geen gemeengoed. Wij doen dat wel en dat is een heel bewuste keuze. Want dat levert aan twee kanten winst op: wij kunnen beter advies leveren en kunnen sneller schakelen, u krijgt gericht advies dat nauw aansluit bij u en uw situatie.

Meer over Alain