Naar het nieuwsoverzicht

Wederom een aflevering uit onze interviewserie, waarin we met onze gasten spreken over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van arbeid, medezeggenschap, governance en visie. En waarin we ook een persoonlijke kant van onze gasten te zien krijgen.

In deze aflevering spreekt Alain Camonier met Marc Pennartz, directeur Medisch Consult Arbodienst en Executive Coach van Top Executive Care.

Marc: “Het belang van ‘Psychologische Veiligheid’: mensen moeten van de werkgever de ruimte krijgen om in vertrouwen zichzelf te kunnen zijn, zich te kunnen ontwikkelen en te kunnen ontplooien.

Benieuwd met wie wij nog meer gesproken hebben? Op onze website vindt u alle afleveringen van onze interviewserie terug.

Auteur: Alain Camonier

De bereidheid vooraf in u als klant te investeren, is in de advocatuur zeker geen gemeengoed. Wij doen dat wel en dat is een heel bewuste keuze. Want dat levert aan twee kanten winst op: wij kunnen beter advies leveren en kunnen sneller schakelen, u krijgt gericht advies dat nauw aansluit bij u en uw situatie.

Meer over Alain