Pieter de Ruiter:

Juridisch advies waar je direct iets mee kan

'Niet enkel het juridisch perspectief duiden, maar cliƫnten ook adviseren over welke volgende stappen ze kunnen nemen en hoe ze dit kunnen doen, daar ligt voor mij als advocaat de echte uitdaging. Toepassen van arbeidsrecht in de praktijk.'

Neem contact op met Pieter

Pieter de Ruiter

Advocaat - Amsterdam

Pieter de Ruiter is als advocaat werkzaam bij Pallas Advocaten.

Hij adviseert en procedeert over alle facetten van het arbeidsrecht, waaronder de klassieke arbeidsrechtelijke onderwerpen als individueel en collectief ontslag, arbeidsovereenkomsten, wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, maar ook over alcohol- en drugstesten op de werkvloer, arbeids- en rusttijden voor piloten en de AVG.

Pieter is lid van:

  • de Nederlandse Orde van Advocaten
  • en de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

Daarnaast is Pieter auteur voor onder andere het vakblad PW., waarin hij met enige regelmaat schrijft over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van arbeids- en privacyrecht.

Pieter de Ruiter heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
    • Collectief ontslag
    • Internationaal arbeidsrecht
    • Medezeggenschap

Deze registratie verplicht tot het behalen van tien opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

 

Neem contact op met Pieter

Publicaties van Pieter

Alle publicaties