Naar het nieuwsoverzicht

Kijk terug: Hoe verstevigt uw ondernemingsraad zijn positie in 10 stappen binnen een internationaal bedrijf?

Tijdens de afgelopen Landelijke OR-dagen van 24 juni 2021 hebben Alain Camonier en Julien Blok gesproken hoe ondernemingsraden tijdig bij voorgenomen (internationale) besluiten betrokken moeten worden.

OR-leden binnen een internationaal bedrijf hebben niet alleen te maken met de Nederlandse ondernemer maar ook met verschillende internationale stakeholders. Een boeiend speelveld, want hoe wordt u als OR tijdig betrokken en blijft u volledig op de hoogte van relevante (internationale) zaken?

Tijdens dit live webinar is onder meer het volgende aan bod gekomen:

  • Hoe de rol en de positie van een Nederlandse OR binnen een internationaal bedrijf eruitziet,
  • Op welke constructieve wijze de OR zijn rol en positie binnen een internationaal bedrijf kan innemen en versterken,
  • Wat de OR concreet kan doen als de rol van de OR niet in acht wordt genomen.

De gehele webinar van Alain en Julien tijdens de Landelijke OR-dagen is nu terug te zien.

Indien u naar aanleiding van dit webinar vragen heeft, kunt u contact opnemen met Julien Blok (+31 6 15 12 01 89 / julien.blok@pallas.nl).

Auteur: Julien Blok

Het werken voor internationale klanten en organisaties brengt een andere dynamiek met zich mee. Een internationale klant en organisatie over het Nederlandse arbeidsrecht adviseren of begeleiden bij een procedure vraagt naast een goed advies vaak ook een duidelijke uitleg over het Nederlands arbeidsrecht. Het is dan ook de uitdaging om met een persoonlijke en professionele insteek het arbeidsrecht voor zowel nationale als internationale klanten begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

Meer over Julien